جوانه ای که می تواند به خوبی جایگزین گوشت شود:یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی جوانه را در تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر موثر دانست.جوانه لوبیا حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن، روی (زینک)، فیبر، اسیدفولیک و … است.جوانه لوبیا به علت دارا بودن پروتئین بالا می‌تواند به عنوان جایگزین گوشت در برنامه غذایی قرار بگیرد.         

   تحقیقات نشان می دهد افرادی که میوه های شیرین بیشتر مصرف می کنند شادتر از دیگران اند و کمتر دچار افسردگی می شوند

جوانه ,جوانه لوبیا ,جایگزین گوشت منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بلوچ ها A بررسی پمپ آب ارزان سایت تفریحی و سرگرمی تاپ ناز کودکانه های کتابخانه عمومی فتح المبین آموزش اندروید سرد دبیران گروه عربی آموزش و پرورش خرمشهر پندار وب